Ben jij ook iemand die maar al te graag up-to-date blijft met de laatste mode trends? Dan is het belangrijk dat je regelmatig opzoekt welke nieuwigheden zich in de modewereld voordoen. Het is niet altijd gemakkelijk om dat te doen, want hoeveel nieuwe stijlen, kledingstukken en trends bestaan er tegenwoordig?

Elk jaar brengt een ongelofelijke hoeveelheid aan leuke trends met zich mee, en dat is voor dit jaar natuurlijk niet anders. In het onderstaande overzicht lees je daar meer over!

3 toffe fashion nieuwigheden voor het jaar 2022

1. Een biker vestje

Wie zegt dat een damesoutfit altijd onschuldig en luchtig moet zijn? Met een stoer bikervestje doe je in het jaar 2022 hoe dan ook een goede investering. Dergelijke vestjes of jasjes zijn een must-have voor dames die nét iets jeugdiger willen ogen, zonder dat ze daarvoor hun normale hoeveelheid klasse verliezen.

Het leuke aan zo’n vestje is dat je het ook gemakkelijk met verschillende andere stijlen kunt combineren. Denk maar aan een denim broek, maar ook bijvoorbeeld een basis topje of bloesje. Meer dan genoeg mogelijkheden als je een biker vestje draagt!

2. Bruin is helemaal in

Daarbij is ook het gebruik van verschillende bruintinten erg populair dit jaar, zeker in combinatie met gelijkaardige kleuren. Zo kiezen veel vrouwen ervoor om een outfit samen te stellen met als basis een bruine broek, waarboven ze dan een iets lichter bruin of beige bloesje of truitje dragen.

Bruin lijkt op het eerste zicht misschien een vreemde keuze, zeker voor de zomer. Toch is het mogelijk om er een prachtige look mee te creëren, zolang je de juiste accessoires kiest en je outfit hier en daar met wat contrast afwerkt!

3. Botergeel als basiskleur

Ook geel is een goede kleur als je deze lente en zomer alles uit de kast wil halen. Hoewel bruin op zich wel nog kan als basiskleur tijdens de herfst of zomer, is geel écht iets voor de bloeiseizoenen van het jaar. Steeds meer collecties bevatten dan ook kledij in hele outfits met allemaal kledingstukken die botergeel of zelfs fel geel zijn.

Zo’n outfit helpt je natuurlijk opvallen, maar dat wil niet zeggen dat je look helemaal extravagant moet zijn als je voor geel gaat. Balanceer het eventueel uit met een kledingstuk, zoals een broek of topje, in een iets zachtere kleur!

Volg de laatste trends én je eigen gevoel!

Hoewel bovenstaande trends natuurlijk erg leuk en interessant zijn als basis voor je zomerse outfits, moet je vooral rekening houden met je eigen stijl en voorkeur. Misschien levert een combinatie van beide je wel nog het beste resultaat op, dus experimenteer daar zeker mee!

Comments are closed.