De kledij die je draagt heeft voor een groot stuk te maken met hoe je je voelt, welk type persoon je bent en nog veel meer persoonlijke aspecten. Hoewel de standaard uitrusting van je garderobe misschien uit outfits bestaat die écht bij je passen, kan het nooit kwaad om nieuwe combinaties uit te proberen.

Hieronder vind je enkele van de beste én populairste outfits die je misschien niet meteen zou verwachten maar die wel iets extra toevoegen aan je look!

Blaas je garderobe extra leven in met deze 3 outfits!

Wie zegt dat je altijd dezelfde outfits en kledij moet dragen? Probeer gerust eens onderstaande combinaties uit – en voor je het weet kom je als een stijlvolle diva met gevoel voor mode op straat!

1. Loungewear, maar dan luxueus

De meeste mensen zien loungewear als kledij die je draagt als je niets te doen hebt en vooral wilt ontspannen thuis – eventueel op je eentje. Het kan echter ook een goede aanvulling zijn op je garderobe als je een nét iets uniekere look wilt verkrijgen bij outdoor activiteiten.

Steeds meer vrouwen kiezen voor een loungewear outfit met als basis een relatief baggy broek en bijvoorbeeld een gewoon T-shirtje. Er bestaan echter veel collecties die bij dergelijke kledij toch een classy look verkrijgen, bijvoorbeeld door een wat strakker design en de juiste kleurcombinaties!

2. Lingerie als outfit

Daarbij kan je het natuurlijk nog een stapje verder nemen en kiezen voor lingerie als je dagelijkse outfit. Klinkt misschien gewaagd, maar wat is daar mis mee? Enkel goede voorbeelden zijn slip dresses, satijnen en zijden hemden en bijvoorbeeld body’s als bovenkledij.

Het voordeel van zo’n outfit is dat er over het algemeen helemaal niet zoveel voor nodig is om een complete look te verkrijgen. En dat maakt het vinden van de juiste kledij natuurlijk een stuk gemakkelijker, zelfs als je een overvolle kleerkast hebt!

3. Een strak pak met een casual tintje

Pakken zijn helemaal in tegenwoordig, zelfs voor dames. Dat wil echter niet zeggen dat je als een stijve hark de deur uit moet gaan! Er bestaan meer dan genoeg combinaties die zowel classy als stijlvol ogen, zeker als je zoekt binnen de collecties van vooraanstaande merken en de laatste trends.

Zo kan je kiezen voor een iets opvallender kleur bij een pak dat anders redelijk stijf oogt om het geheel wat interessanter te maken. Ook kan je zo’n pak mooi afwerken met leuke accessoires. Het resultaat is een outfit die zowel in zakelijke als casual situaties het beste van twee werelden biedt!

Comments are closed.