Het favoriete seizoen van zoveel mensen: de zomer is in aantocht! Dat betekent gezellige barbecues, een reisje naar Spanje en natuurlijk ook een complete nieuwe garderobe.

Precies de goede kledij vinden voor de zomer is natuurlijk niet altijd een gemakkelijke opdracht. Aan de andere kant kan je al heel wat goed doen als je de laatste trends volgt. Welke tips en trends moet je deze zomer écht in het achterhoofd houden? Hieronder lees je meer!

De beste trends voor de zomer van 2022

Tijdens de zomer komt iedereen naar buiten en is kledij vaak schaars in het algemene straatbeeld. Toch kan het de moeite zijn om je kleerkast een update te geven en is mogelijk dankzij de volgende trends en tips:

1. Minirokjes

Minirokjes zijn écht in tegenwoordig, en dat is natuurlijk maar normaal: vooral tijdens de zomer is het leuk om kledij te dragen die wat bewegingsvrijheid biedt en daarbij ook een sexy look heeft. Ga voor een comfortabel minirokje met als afwerking een leuk topje of bloesje, en je kan niets misdoen!

2. All white

Steeds meer gaan vrouwen voor een all white outfit, een kledingstijl waarbij enkel witte kleuren en gelijkaardige tinten gebruikt worden. Vooral tijdens de zomer is dat een goed idee. Denk maar aan een strakke, witte broek met wit bloesje en blazer. Perfect voor een chique uitstraling die toch zomers en ontspannen oogt!

3. De felste kleuren

Vervolgens is natuurlijk een goed idee om je kleerkast voor deze zomer vooral te vullen met kledij die een beetje opvalt. Denk maar aan lange kleedjes in het roze, of bijvoorbeeld flashy gele bloesjes. Dergelijke kledij past niet enkel perfect bij dit heerlijke seizoen, maar doet je kleerkast ook gewoon veel jeugdiger en leuker ogen!

4. Gestreepte items

Daarbij worden ook gestreepte items steeds populairder in de wereld van de mode. Hoewel veel mensen er tot voor kort van overtuigd waren dat gestreepte kledingstukken ouderwets en wat extravagant ogen, is het tegenwoordig een veel gekozen optie. Een gestreepte dames broek met wit en zwart is een goede basis voor een casual outfit met een klassevolle toets!

5. Avondkledij ook voor overdag

Als laatste kan je tijdens de zomer veel gemakkelijker avondkledij ook overdag dragen. Denk maar aan een glinsterend galakleedje met een mooie pasvorm en schouderriempje aan één kant. Zeker als je op vakantie bent of een uitje maakt met vriendinnen is dat een leuk idee!

Kies de juiste zomertrends voor jouw kleerkast!

De beste tip om zoveel mogelijk voordeel uit de laatste trends te halen? Ga voor kleding waar je je echt goed in én bij voelt, zoals van kledingwinkel.nl?. Want dat maakt je outfit natuurlijk helemaal compleet en de moeite waard!

Comments are closed.