Elk jaar opnieuw steken nieuwe trends de kop op, en dat maakt het voor veel mensen een hele uitdaging om precies de goede keuzes te maken. Toch is het niet nodig dat je elk jaar overweldigd bent door de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden. Als je je aan bepaalde richtlijnen en trends houdt, wordt de zoektocht naar de beste kledij een stuk gemakkelijker.

Dat gezegd zijnde, zijn er bepaalde trends die dit jaar écht niet mogen ontbreken in je kleerkast. Hieronder lees je daar meer over!

3 onmisbare trends voor de lente in het jaar 2022

De lente is het seizoen waarin alles open bloeit en dat geldt natuurlijk ook voor je garderobe. Hieronder enkele goede voorbeeld van unieke lente trends:

1. Pastelkleuren zijn in

Bij de lente hoort het juiste kleurgebruik, en er zijn weinig kleuren die zo symbolisch zijn voor dit seizoen als pastelkleuren. De juiste pastelkleuren kiezen zorgt er immers voor dat je outfit meteen een stuk zachter en kleurrijker oogt.

Denk maar aan een pastelblauw broek met daarop een pastelbruin bloesje of topje. Ga op zoek naar leuke combinaties voor pastelkleurige kledij en voor je het weet is je kleerkast gevuld met prachtige lente outfits!

2. Een pak voor vrouwen

De zakelijke toer op gaan kan natuurlijk ook, en dat is iets waar steeds meer vrouwen voor kiezen. Een pak voor vrouwen, bijvoorbeeld in eenvoudige kleuren als wit en zwart, is een goede uitbreiding van je kleerkast als je dit seizoen je carrière een boost wilt geven én tegelijkertijd stijlvol de deur uit wilt gaan.

Aan de andere kant kan je ook gaan voor een iets meer casual ogend pak, zoals een combinatie van een gestreepte, beige broek met zwarte accenten en een gelijkaardig bloesje of blazer!

3. Denim op denim

Ten slotte is het ook een goed idee om vaker te gaan voor een denim op denim kledingstijl. Dit wordt ook wel de Canadian Tuxedo genoemd en het is een prachtig voorbeeld van hoe de combinatie van gelijkaardige kledingstukken en stoffen een prachtig resultaat kan geven.

Bij denim op denim gebruikt men vaak donkerkleurige kledij, zoals bijvoorbeeld een zwarte denim broek met een zwart denim vestje. Als je daaronder dan ook nog eens een wit topje of bloesje draagt dan is het contrast duidelijker en de algemene look en feel van je outfit compleet!

Kies altijd voor kwaliteit bij de zoektocht naar goede lente trends!

Elk jaar komen er wel duizenden nieuwe trends bij, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er altijd zomaar op moet springen. Let bij de zoektocht naar trendy kledingstukken en outfits ook op kwaliteit en ga voor merken waarvan je weet dat ze duurzame, stijlvolle én goede kledij verkopen!

Comments are closed.