De Bermuda short is een kledingstuk dat je hoe dan ook onder de categorie ‘mannen’ verwacht te zien verschijnen, maar wie zegt er dat we ons aan deze strikte regel moeten houden? Tegenwoordig bestaan er meer dan genoeg mogelijkheden voor vrouwen en meisjes, en dat geeft je bij het zoeken naar de juiste outfit natuurlijk heel wat meer vrijheid.

Wat is nu de meerwaarde van een Bermuda voor dames en wat maakt deze trend tegenwoordig zo uniek? Hieronder lees je er meer over, zodat je – wie weet – binnenkort zelf een bermuda short in je kast hebt hangen!

Dit is waarom je moet kiezen voor een bermuda short voor vrouwen!

Buiten de lijntjes kleuren is zowat de standaard gang van zaken als het gaat om mode tegenwoordig, en als trendy dame moet je daar natuurlijk aan bijdragen. Hieronder de vele mogelijkheden en voordelen van een Bermuda voor vrouwen:

1. Comfort én stijl in een

Een van de grootste voordelen van een Bermuda voor dames is dat je er een prachtige én functionele stijl meet kunt creëren. Vooral als je bijvoorbeeld een uitje maakt met vriendinnen, graag actief bent buitenshuis of op vakantie gaat naar een warm land is dat een interessant gegeven.

Let er wel op dat je bij het dragen van een Bermuda als vrouw de juiste bovenkledij gebruikt, zodat je voor jouw vormen en lichaam de juiste accenten legt. Een donkerblauwe Bermuda kan bijvoorbeeld erg mooi zijn in combinatie van een kleurrijk bloesje met lange mouwen, zeker in de lente en zomer!

2. Verschillende lengtes en pasvormen

Nog een voordeel van zo’n Bermuda? Er bestaat heel wat variatie op het vlak van lengte en pasvormen. Je vindt bijvoorbeeld heel wat strakke modellen die toch iets meer sexy ogen, maar je kan gerust de andere kant opgaan en kiezen voor een short dat extra los zit voor meer bewegingsvrijheid.

Hierbij is het vooral een goed idee om rekening te houden met wat je met het short wilt doen. Langere modellen zijn doorgaans wat slanker en eleganter, maar zitten natuurlijk ook sneller in de weg en zorgen in de zomer al gauw voor schurende dijen!

3. Een breed scala aan kleuren

Ten slotte vind je bij de collectie Bermuda shorts voor vrouwen natuurlijk ook heel wat mogelijkheden qua kleur. Kleur vormt een essentieel aspect bij de zoektocht naar goede kledij, zeker als het gaat om zomeroutfits.

Houd bij het winkelen naar een goede short en passende kledij vooral rekening met de regels in verband met complementaire kleuren, maar wees niet bang om er ook eens een contrast in te verwerken. Zeker als het seizoen en het weer dat toelaten!

Comments are closed.