Zelf een outfit samenstellen is vaak een hele uitdaging, zeker als je weet dat er tegenwoordig ongelofelijk veel mogelijkheden zijn. Toch kan het, zolang je bepaalde richtlijnen respecteert en een aantal zaken in het achterhoofd houdt.

Het aanbod aan must-haves voor dames zomer outfits is zo goed als oneindig. Gelukkig kan het onderstaande overzicht met voorbeelden je alvast goed op weg helpen om een duidelijke beslissing te maken. Wie weet vind je tussen het lijstje wel precies de must-have die je nodig hebt!

3 goede voorbeelden van must-haves voor een stijlvolle dames zomeroutfit

Als vrouw wil je je goed voelen in je outfits, welke soort dan ook. Of je nu naar het werk gaat, een dagje uit plant met vriendinnen of zelfs gewoon een weekend thuis blijft – een groot deel van je gevoel heeft te maken met de kledij die je draagt.

Hieronder enkele goede voorbeelden van zomer must-haves:

1. Een licht blousje

De zomer is in het land en dat betekent dat je wat meer de lichtere, luchtige kledij gaat opzoeken. Gelukkig bestaan er wel degelijk heel wat mogelijkheden. Zo vind je online tal van leuke, zomerse bloesjes met korte mouwen, die perfect bij zowel een casual als een iets formelere outfit passen.

Let bij het kiezen van een zomers bloesje vooral op het comfort en het ademende karakter van de stof. Lange mouwen kunnen eventueel, maar dan enkel als je er niet in gaat zweten en het geheel niet te lomp oogt!

2. Een stoer jeans vestje

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor outfits die het midden houden tussen jeugdig en volwassen, en een stoer jeans vestje is daarvoor perfect. Hoewel dergelijke vestjes vroeger vooral beschouwd werden als een kledingstuk voor tieners en jonge volwassenen, bestaan er tegenwoordig heel wat mogelijkheden voor elke leeftijd.

Besteed bij de zoektocht naar een goed jeans vestje vooral aandacht aan de pasvorm. Niet te strak maar zeker ook niet te los, want dan gaat het vestje lomp en zelfs wat zwerver-achtig ogen!

3. Sierlijke kleedjes

Het hoeft niet allemaal broeken en T-shirts te zijn, zeker in de zomer! Dit seizoen is een van de leukste voor vrouwen en meisjes omdat het hen de mogelijkheid geeft om hun vrouwelijke kant naar boven te halen, en daarbij horen natuurlijk de juiste kleedjes.

Er bestaat heel wat variatie op het vlak van design en kleur: van sierlijke, lange kleedjes met pofmouwen en een geel bloemenpatroon voor een iets traditionelere look, tot strakkere modellen die door de combinatie van korte mouwen en een goede pasvorm rond de taille extra sexy ogen, alles kan!

Comments are closed.