Elke outfit is uniek, en dat is maar goed ook. Het zou maar saai zijn als iedereen in dezelfde kleuren en vormen op straat zou komen – en die diversiteit zorgt ervoor dat er rond fashion een heel universum is ontstaan waar elk jaar opnieuw leuke ideeën en combinaties de kop opsteken.

Ook bij de zoektocht naar de juiste must-have of accessoires is het erg belangrijk dat je rekening houdt met je huidige stijl en voorkeuren. Hoe weet je nu of een accessoires bij je outfit past en of hij de moeite waard is om te kopen?

Zo weet je of een must-have accessoires iets voor jou is!

Must-haves is een overkoepelende term voor alle accessoires en gadgets die écht trendy zijn en volgens fashion experts niet mogen ontbreken in je outfit. Natuurlijk kies je nog altijd helemaal zelf welke aankopen je doet – maar onderstaande tips kunnen je zeker helpen:

1. Je eigen gevoel is het belangrijkste

Ten eerste is het vooral belangrijk dat je bij de zoektocht naar goede must-have en accessoires rekening houdt met het gevoel dat je erbij krijgt. Hoe trendy bepaalde accessoires en outfits ook mogen zijn, uiteindelijk is het nog altijd prioriteit dat jij erin straalt en dat je bij het zien van die accessoire, of het nu gaat om een nieuwe ketting of een handtas, helemaal open bloeit.

2. Maak een objectieve analyse

Aan de andere kant kan het geen kwaad om een objectieve analyse te maken van de accessoire die je op het oog hebt. En dan gaat het vooral om de compatibiliteit van zo’n accessoires met de rest van je outfit. Past die nieuwe handtas wel bij je zakelijke outfit? Misschien moet je toch op zoek gaan naar een ander horloge als afwerking van je casual kledij? Vraag desnoods professioneel advies om de juiste keuze te maken!

3. Kijk naar de prijs

Een andere belangrijke factor die je niet mag onderschatten als je de juiste must-have en accessoires zoekt: de prijs! Het spreekt voor zich dat je ook aandacht besteedt aan de prijs van de accessoires en kledij die je koopt, want uiteindelijk is het je portemonnee die ervoor zal moeten opdraaien. Maak dus een goede afweging en bepaal voor jezelf of het écht de moeite waard is om een trendy must-have te kopen, voor de prijs die hij kost!

Klaar om je laatste outfit uit te rusten en af te werken met een must-have accessoires? Gebruik bovenstaande tips om zeker geen miskopen te doen, zodat je nieuwe must-have aan je algemene look toevoegt!

Comments are closed.